Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Projecten

Kruising Kruisstraat

Wat

Kruisstraat: aanleg nieuwe op- en afritten ongelijkvloerse kruising

Status: afgerond
Start datum: 27 mei 2013
Duur: half jaar

Waar is het?

Nieuws

Nachtafsluiting N366 tussen Nulweg en Kruisstraat

Nachtafsluiting N366 tussen Nulweg en Kruisstraat Aanstaande donderdagavond 25 juni gaat de N366 tussen de Kruisstraat en de Nulweg weer even dicht voor verkeer. Vorig weekend kon de aannemer vanwege de weersomstandigheden niet al het werk afronden.

24-06-2015    Lees meer→

Weekendstremming N366 tussen Nulweg en Kruisstraat

Weekendstremming N366 tussen Nulweg en Kruisstraat Aankomend weekend is de N366 tussen de aansluiting met de Nulweg en de aansluiting met de Kruisstraat afgesloten voor al het verkeer.

15-06-2015    Lees meer→

Kruisingen Exloërweg en Kruisstraat weer open voor verkeer

Kruisingen Exloërweg en Kruisstraat weer open voor verkeer Tijdelijke maximum-snelheidsbeperking naar 80 km/uur bij de twee kruisingen opgeheven.

22-07-2013    Lees meer→

Werkzaamheden bij Exloërweg en Kruisstraat duren tot vrijdag 19 juli

Werkzaamheden bij Exloërweg en Kruisstraat duren tot vrijdag 19 juli Het ongelijkvloers maken van beide kruisingen duurt enkele dagen langer dan gepland.

10-07-2013    Lees meer→

Beschrijving

De aansluiting van de N366 met de Kruisstraat is volledig ongelijkvloers gemaakt. Op deze kruising vonden met name voorrangsongevallen plaats. Net als bij de kruising met de Exloërweg is bij de kruising met de Kruisstraat een dubbele pookoplossing aangelegd. De nieuwe aansluiting aan de oostzijde is ook hier tegenover de bestaande aansluiting aangelegd. De parallelweg aan de oostzijde van de N366 is aan de nieuwe situatie aangepast.

 

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden aan de kruising met de Kruisstraat zijn afgerond.

Documenten downloaden

N366 Veilig op twitter

Bianca Drenth
@N366_Veilig @stadskanaal_nl Ik nodig je uit om even een paar uurtjes hier te komen zitten. Kan je zelf even geniet… https://t.co/o18vdwyLOy

12 hours ago Retweeten Antwoorden

Ronny
@N366_Veilig @zwarejongen Ik zie het wel goedkomen. @zwarejongen ziet het duister in. Kop op straks is de maand weer voorbij.

1 days ago Retweeten Antwoorden