Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Projecten

Wegvak Veendam-Nieuwe Pekela

Wat

Verdubbeling wegvak Veendam-Nieuwe Pekela

Status: in uitvoering
Start datum: oktober 2018
Duur: 1 jaar

Waar is het?

Nieuws

Afsluiting Veendam-Nieuwe Pekela en oprit Tonckelweg tijdelijk dicht

Afsluiting Veendam-Nieuwe Pekela en oprit Tonckelweg tijdelijk dicht Van vrijdagavond 22 maart tot maandagochtend 25 maart is de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela afgesloten. Na de afsluiting blijft de zuidelijke op- en afrit bij de Tonckelweg dicht.

19-03-2019    Lees meer→

Afsluiting Veendam-Nieuwe Pekela 15 tot 18 maart gaat niet door

Afsluiting Veendam-Nieuwe Pekela 15 tot 18 maart gaat niet door De geplande afsluiting van de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela van 15 tot 18 maart gaat niet door. In verband met de slechte weersomstandigheden kunnen de geplande werkzaamheden niet uitgevoerd worden.

06-03-2019    Lees meer→

Veendam-Nieuwe Pekela dicht van vrijdagavond 7 tot zaterdagochtend 8 december

Veendam-Nieuwe Pekela dicht van vrijdagavond 7 tot zaterdagochtend 8 december De N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela is afgesloten voor verkeer van vrijdag 7 december 18.00 uur tot zaterdag 8 december 7.00 uur.

29-11-2018    Lees meer→

Wegvak Veendam-Nieuwe Pekela blijft komend weekend open

Wegvak Veendam-Nieuwe Pekela blijft komend weekend open De N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela blijft komend weekend open voor verkeer. De eerder geplande afsluiting gaat niet door.

19-11-2018    Lees meer→

Beschrijving

De N366 wordt tussen Veendam en Nieuwe Pekela verbreed en verdubbeld. De weg krijgt twee rijbanen met ieder twee rijstroken. De verdubbeling is nodig vanwege het vele verkeer dat tussen Veendam en Nieuwe Pekela rijdt. Voor de extra rijbaan heeft de provincie ruimte aan de zuidkant van de weg gemaakt, omdat aan de noordkant grote leidingen liggen. De grond die nodig is voor de extra ruimte, is door de provincie van de grondeigenaren gekocht. Aan weerszijden van de weg worden de bermen verbreed en er komen bomen te staan. Doordat de bermen straks breder zijn, kunnen de bomen verder van de weg worden geplant.

 

Vanaf 2016 zijn er voorbereidende werkzaamheden getroffen op het weggedeelte. De daadwerkelijke werkzaamheden aan de weg zijn in oktober 2018 gestart. De werkzaamheden duren in totaal ongeveer een jaar, tot het najaar van 2019. Onderaan deze pagina staat een kaartje met de fasering van de werkzaamheden. klik op het kaartje voor een vergroting (pdf).

 

Gedurende de werkzaamheden wordt de weg soms afgesloten voor verkeer. Indien er een afsluiting is, leest u dat bij de nieuwsberichten op deze website. Hier vindt u een kaartje met de omleidingsroutes die dan gelden.  Vanaf 11 maart is de zuidkant van het viaduct bij de Tonckelweg (Ommelanderwijk) dicht, hier staat een kaartje met de omleidingsroute.

 

 

Documenten downloaden

Detailtekeningen begroeiing Veendam-Alteveer Downloaddetailkaartendef2.pdf

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
Had ik dat maar eerder geweten! Verborgen symbolen en weetjes die waarschijnlijk ook in jouw auto zitten. https://t.co/xYue3lj8FC

15 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
Snel, sneller, snelst! Te hard rijden lijkt onschuldig, maar is levensgevaarlijk. Daarom organiseert de politie van… https://t.co/ycekiuumnv

19 days ago Retweeten Antwoorden