Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Projecten

Wegvak Veendam-Nieuwe Pekela

Wat

Verdubbeling wegvak Veendam-Nieuwe Pekela

Status: in uitvoering
Start datum: oktober 2018
Duur: 1 jaar

Waar is het?

Nieuws

Veendam-Nieuwe Pekela dicht van vrijdagavond 7 tot zaterdagochtend 8 december

Veendam-Nieuwe Pekela dicht van vrijdagavond 7 tot zaterdagochtend 8 december De N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela is afgesloten voor verkeer van vrijdag 7 december 18.00 uur tot zaterdag 8 december 7.00 uur.

29-11-2018    Lees meer→

Wegvak Veendam-Nieuwe Pekela blijft komend weekend open

Wegvak Veendam-Nieuwe Pekela blijft komend weekend open De N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela blijft komend weekend open voor verkeer. De eerder geplande afsluiting gaat niet door.

19-11-2018    Lees meer→

Acties in Veendam en Nieuwe Pekela: ‘Bedankt dat u zich aan de snelheid houdt bij werkzaamheden aan de N366’

Acties in Veendam en Nieuwe Pekela: ‘Bedankt dat u zich aan de snelheid houdt bij werkzaamheden aan de N366’ Tussen Veendam en Nieuwe Pekela geldt een beperkte snelheid van 70 km/uur. Een promotieteam vroeg aandacht voor deze snelheidslimiet.

07-11-2018    Lees meer→

Provincie is aan de slag tussen Veendam en Nieuwe Pekela

Provincie is aan de slag tussen Veendam en Nieuwe Pekela Half oktober zijn de werkzaamheden tussen Veendam en Nieuwe Pekela gestart. De N366 wordt daar verdubbeld en verbreed.

18-10-2018    Lees meer→

Beschrijving

De N366 wordt tussen Veendam en Nieuwe Pekela verbreed en verdubbeld. De weg krijgt twee rijbanen met ieder twee rijstroken. De verdubbeling is nodig vanwege het vele verkeer dat tussen Veendam en Nieuwe Pekela rijdt. Voor de extra rijbaan heeft de provincie ruimte aan de zuidkant van de weg gemaakt, omdat aan de noordkant grote leidingen liggen. De grond die nodig is voor de extra ruimte, is door de provincie van de grondeigenaren gekocht. Aan weerszijden van de weg worden de bermen verbreed en er komen bomen te staan. Doordat de bermen straks breder zijn, kunnen de bomen verder van de weg worden geplant.

 

Vanaf 2016 zijn er voorbereidende werkzaamheden getroffen op het weggedeelte. De daadwerkelijke werkzaamheden aan de weg zijn in oktober 2018 gestart. Weggebruikers kunnen met een beperkte snelheidslimiet van 70 km/uur gebruik blijven maken van de weg. De werkzaamheden duren in totaal ongeveer een jaar, tot het najaar van 2019.

 

Gedurende de werkzaamheden wordt de weg soms afgesloten voor verkeer. Indien er een afsluiting is, leest u dat bij de nieuwsberichten op deze website. Hier vindt u een kaartje met de omleidingsroutes die dan gelden.

 

Documenten downloaden

Detailtekeningen begroeiing Veendam-Alteveer Downloaddetailkaartendef2.pdf

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
RT @Fleurgraeper: Op werkbezoek bij twee projecten van @provgroningen Mooi kijkje in wat we eigenlijk allemaal doen. Van het aanleggen van…

5 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
90% van de 90.000 mensen die meededen aan de online Verkeersquiz van de @ANWB scoorde onvoldoende op vragen over ni… https://t.co/tUZbU7sVX6

10 days ago Retweeten Antwoorden