Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

9 oktober: inloopbijeenkomst rotonde N366-Adriaan Tripweg/Zwaaikom


01-10-2012

Provincie Groningen en Gemeente Veendam nodigen u uit voor een inloopbijeenkomst over de aanleg van een rotonde op de kruising N366 - Adriaan Tripweg/Zwaaikom. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 9 oktober 2012 van 16.00 uur tot 20.00 uur in Hotel Parkzicht, Museumplein 3 in Veendam.

 

De N366 is één van de meest verkeersonveilige wegen van de Provincie Groningen waar veel ongevallen plaatsvinden. We hebben de laatste jaren al een heel aantal knelpunten aangepakt. Zo zijn de kruisingen bij Alteveer en Stadskanaal gereconstrueerd en is de weg van Stadskanaal tot Ter Apel verbreed. De provincie Groningen heeft de ambitie de gehele weg om te bouwen tot een verkeersveilige autoweg.

 

Als onderdeel van deze verbeteringsmaatregelen heeft de provincie Groningen samen met de gemeente Veendam een nadere studie uitgevoerd naar de kruising N366-Adriaan Tripweg/Zwaaikom, waarbij doorstroming en verkeersveiligheid uitgangspunten zijn. Het resultaat hiervan is een voorstel om op deze kruising een dubbelstrooks-rotonde aan te leggen.

 

Tijdens de inloopbijeenkomst op 9 oktober willen wij u informeren over dit voorstel. U kunt het voorstel op posterformaat bekijken en uw vragen stellen aan vertegenwoordigers van de betrokken overheden. Uw opmerkingen worden verwerkt in een advies dat voor het eind van dit jaar moet leiden tot definitieve besluitvorming over de vormgeving van deze aansluiting.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Verkeer & Vervoer van de provincie Groningen via telefoon: (050) 316 49 47 of e-mail: VV@provinciegroningen.nl.

← terug

N366 Veilig op twitter

Hendrik Buseman
@N366_Veilig @vbdrenthe @ProvDrenthe Als u geen viaduct kunt regelen dan is een tunnel ook goed hoor ????. Er staat al… https://t.co/j9e5pnn7Gn

4 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
@112kanaalstreek @vbdrenthe @ProvDrenthe De vragenlijst gaat over verkeersgedrag op deze wegen. Zeker nuttig om in… https://t.co/B4mkxTi3fT

4 days ago Retweeten Antwoorden