Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

11 oktober: inloopbijeenkomst N366-kruising Westerstraat


04-10-2012

Provincie Groningen en Gemeente Vlagtwedde nodigen u uit voor een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de kruising N366 - Westerstraat. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 oktober van 16.00 tot 20.00 uur in de Bibliotheek, Molenplein 25 in Ter Apel.

 

De provincie Groningen heeft samen met de gemeente Vlagtwedde, het COA en vertegenwoordigers van belanghebbenden en bedrijfsleven een plan gemaakt voor de herinrichting van de kruising N366-Westerstraat inclusief een aanpassing van de bestaande parallelweg tussen de Westerstraat en het COA. Dit plan wordt tijdens de inloopbijeenkomst gepresenteerd. U kunt hier het plan op posterformaat bekijken en uw vragen stellen aan vertegenwoordigders van de betrokken overheden. Uw opmerkingen worden verwerkt in een ambtelijk advies dat eind van dit jaar moet leiden tot definitieve besluitvorming over de vormgeving van deze aansluiting en de parallelweg. De start van de bouwwerkzaamheden is in principe voorzien in 2013.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Verkeer & Vervoer van de provincie Groningen via telefoon: (050) 316 49 47 of e-mail: VV@provinciegroningen.nl.

← terug

N366 Veilig op twitter

Hendrik Buseman
@N366_Veilig @vbdrenthe @ProvDrenthe Als u geen viaduct kunt regelen dan is een tunnel ook goed hoor ????. Er staat al… https://t.co/j9e5pnn7Gn

4 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
@112kanaalstreek @vbdrenthe @ProvDrenthe De vragenlijst gaat over verkeersgedrag op deze wegen. Zeker nuttig om in… https://t.co/B4mkxTi3fT

4 days ago Retweeten Antwoorden