Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Extra borden inhaalverbod op N366 tussen Veendam en Pekela


12-12-2012

In de zomer van 2012 is een inhaalverbod ingesteld tussen Veendam en Pekela. Dat was nodig omdat er op dit weggedeelte van de N366 relatief veel ongelukken gebeurden door verkeerde inhaalmanoeuvres. Om de onveiligheid op de weg op lange termijn te verbeteren, gaat de provincie dit wegvak in 2015 verdubbelen.

 

Het inhaalverbod is ingesteld door over de bestaande onderbroken streep een doorgetrokken streep aan te brengen. Helaas is daarbij een probleem ontstaan door gebruik van een andere soort verf. Vooral in het donker blijkt de doorgetrokken streep minder goed zichtbaar te zijn dan de oorspronkelijke onderbroken lijn. Dit zorgt voor verwarring bij de weggebruikers. Om duidelijkheid te scheppen over of je nou wel of niet mag inhalen, heeft de provincie langs dit wegvak borden geplaatst die wijzen op het inhaalverbod.

 

Deze dubbele maatregel is tijdelijk. De provincie zal de doorgetrokken streep opnieuw aanbrengen. In verband met de winter zal dat naar verwachting begin voorjaar 2013 gebeuren.

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
De kinderen van OBS De Ommewending vierden gisteravond Sint-Maarten! ???? We deelden reflecterende hesjes uit om ervoo… https://t.co/gABvaZN3OU

4 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
@spekm Haha, nee! Dat hopen wij ook niet ???? in alle omliggende dorpen zul je ze wel tegen komen hoor. Geniet er vanavond van!

4 days ago Retweeten Antwoorden