Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

24 januari: inloopbijeenkomst herinrichting kruising N366-Westerstraat


16-01-2013

De provincie Groningen en de gemeente Vlagtwedde organiseren een extra inloopbijeenkomst over de herinrichting van de kruising N366-Westerstraat in Ter Apel. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 januari van 16.00 tot 20.00 uur in de Bibliotheek, Molenplein 25 in Ter Apel.

 

De provincie Groningen heeft samen met de gemeente Vlagtwedde, het COA en vertegenwoordigers van belanghebbenden en bedrijfsleven een plan gemaakt voor de herinrichting van de kruising N366-Westerstraat met daarbij een aanpassing van de bestaande parallelweg (Ter Apelervenen) tussen de Westerstraat en het COA. Op 11 oktober 2012 presenteerden zij het plan tijdens een eerste inloopbijeenkomst. Op basis van reacties van bezoekers op die avond hebben de samenwerkende partijen het plan aangepast.

 

Bezoekers van de extra inloopbijeenkomst op 24 januari kunnen het aangepaste plan bekijken en vragen stellen aan vertegenwoordigers van de betrokken overheden. De opmerkingen worden verwerkt in een ambtelijk advies. Dat moet in de loop van 2013 leiden tot een definitief besluit over hoe de kruising en de parallelweg eruit gaan zien.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Verkeer & Vervoer van de provincie Groningen via telefoon: (050) 316 49 47 of e-mail: VV@provinciegroningen.nl.

← terug

N366 Veilig op twitter

Hendrik Buseman
@N366_Veilig @vbdrenthe @ProvDrenthe Als u geen viaduct kunt regelen dan is een tunnel ook goed hoor ????. Er staat al… https://t.co/j9e5pnn7Gn

4 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
@112kanaalstreek @vbdrenthe @ProvDrenthe De vragenlijst gaat over verkeersgedrag op deze wegen. Zeker nuttig om in… https://t.co/B4mkxTi3fT

4 days ago Retweeten Antwoorden