Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

26 februari verkeershinder aansluiting N366 op Nulweg Ter Apel


26-02-2013

Op dinsdag 26 februari vinden diverse werkzaamheden plaats bij de aansluiting van de Nulweg op de N366 in Ter Apel. De werkzaamheden bestaan uit het kappen van bomen, het verwijderen van bosschage, het verleggen van kabels en leidingen en het opbrengen van grond. De wegen worden niet afgesloten en het verkeer kan doorrijden. Ter hoogte van het werk kan het verkeer wel enige hinder ondervinden.

 

Reconstructie Nulweg
In 2014 start de provincie  met de reconstructie van de kruising van de N366 met de Nulweg. De kruising wordt ongelijkvloers gemaakt. De werkzaamheden die nu bij de Nulweg worden uitgevoerd, zijn ter voorbereiding op de aanpak van de kruising.

 

Broedseizoen
De provincie voert de werkzaamheden nu uit in verband met het broedseizoen. In die periode, van 15 maart tot en met 5 juli, mag de provincie geen bomen kappen. Bovendien komt er op dit moment grond vrij uit een ander project aan de N366, het groot onderhoud tussen de kruising met de N391 en de Duitse grens. Die grond kan bij de Nulweg gebruikt worden voor de reconstructie van de kruising.

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
In het noorden van het land geldt code geel, dus kijk goed uit als je de weg op gaat en hou het weerbericht in de g… https://t.co/px7lPhfh8I

9 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
Politie houdt tijdens feestdagen extra controles op drank en drugs in verkeer https://t.co/jx2g3xd60i

27 days ago Retweeten Antwoorden