Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Extra afsluiting afrit N366 richting Nieuwe Pekela op 7 en 8 mei


26-04-2013

Op dinsdag 7 en woensdag 8 mei wordt de afrit van de N366 richting Nieuwe Pekela afgesloten voor verkeer vanuit de richting Ter Apel. Deze afsluiting is nodig in verband met de aanleg van een bypass langs de nieuwe noordelijke rotonde N366-N367. Het verkeer kan wel de oprit naar de N366 richting Veendam gebruiken. Verkeer uit de richting Ter Apel dat naar Nieuwe Pekela wil, kan een afslag eerder nemen, afslag Pekela-Zuid.

 

De kruisingen van de N366 met de N367 worden vervangen door rotondes. Langs de noordelijke rotonde wordt een zogeheten bypass aangelegd voor verkeer uit de richting Oude Pekela naar de N366. De bypass is een vrijliggende rijbaan langs de rotonde. Hierdoor hoeft verkeer uit de richting Oude Pekela dat de N366 wil oprijden niet over de rotonde te rijden. Voor de aanleg van de bypass is tijdelijk extra ruimte nodig. Daarom wordt de huidige afrit naar Nieuwe Pekela twee dagen afgesloten voor verkeer vanuit de richting Ter Apel.

 

Carpoolplaats dicht vanaf maandag 6 mei
De carpoolplaats bij de zuidelijke kruising N366-N367 wordt vanaf maandag 6 mei afgesloten. Dit heeft geen gevolgen voor het doorgaande verkeer. Door de afsluiting van de carpoolplaats kan de aannemer daar alvast werkzaamheden uitvoeren. De overige werkzaamheden aan de twee kruisingen N366-N367 starten op dinsdag 21 mei, in de tweede fase van dit project.

 

 

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
Moet je nog de weg op? Kijk vanavond uit voor zware windstoten en regen. Inmiddels geldt ook voor Groningen code ge… https://t.co/sIaFpe1fZE

12 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
Let extra goed op als je deze dagen de weg op gaat terwijl het (licht) regent: de wegen kunnen spekglad zijn. Houd… https://t.co/6mdV12GBzU

13 days ago Retweeten Antwoorden