Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Kruisingen Exloërweg en Kruisstraat weer open voor verkeer


22-07-2013

De werkzaamheden aan de kruisingen van de N366 met de Exloërweg en de Kruisstraat zijn op vrijdag 19 juli afgerond. Aan de oostzijde van de weg zijn nieuwe op- en afritten aangelegd. Hierdoor zijn de kruisingen nu volledig ongelijkvloers.

 

De aanleg van de nieuwe op- en afritten is belangrijk voor de verkeersveiligheid op de N366. Ze zorgen ervoor dat er nu geen afslaand verkeer meer is op de kruisingen. Dat betekent minder kans op ongelukken. 

 

Maximumsnelheid verhoogd

Ter hoogte van de kruisingen was de maximumsnelheid verlaagd naar 80 km/uur. Dit was een tijdelijke maatregel om de kans op ongelukken op de kruisingen te verkleinen. Nu de werkzaamheden zijn afgerond en de kruisingen ongelijkvloers zijn gemaakt, is die maatregel opgeheven. De maximumsnelheid is nu ter hoogte van de kruisingen 100 km/uur.

 

Let op: langere remweg

Het nieuwe asfalt op de N366 is nog een beetje glad. Weggebruikers moeten daarom de eerste vier à zes weken rekening houden met een langere remweg.

← terug

N366 Veilig op twitter

monique lemmen
@N366_Veilig Waarom word verkeer dat naar ter apel moet dwars door nieuwe pekela geleid.. route 5 staat aangegeven… https://t.co/qZDGdS8v3D

15 hours ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
@Willem_Dam @Kikopoes @HermanSandman De door u voorgestelde nieuwe ontsluitingsweg behoort op dit moment helaas nie… https://t.co/xI9kiTsFxE

2 days ago Retweeten Antwoorden