Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Stremming Geert Veenhuizenbrug voor scheepvaart


13-09-2013

De provincie Groningen voert op dit moment verschillende werkzaamheden uit aan de Geert Veenhuizenbrug. Er komt een fietspad op de brug en er wordt onderhoud gepleegd aan de brug. In verband met deze werkzaamheden is de Geert Veenhuizenbrug op maandag 16 en maandag 23 september gestremd voor de scheepvaart.

 

Lees het bericht over de stremming en meer informatie over de bedieningstijden van de brug of download de folder met bedieningstijden. Deze is ook beschikbaar bij de bedieningsposten van de bruggen.

 

Wat gebeurt er aan de Geert Veenhuizenbrug?

De Geert Veenhuizenbrug is van 30 augustus tot maandag 30 september 06.00 uur gestremd voor het wegverkeer. Dit komt door de aanleg van een rotonde op de kruising van de Geert Veenhuizenweg (N366) met de Adriaan Tripweg en de Zwaaikom. Bij de aanleg van die rotonde legt de provincie een nieuw fietspad aan vanaf de Zwaaikom naar en over de Geert Veenhuizenbrug. Voor de aanleg van het fietspad is de brug gestremd. En die stremming grijpt de provincie aan om de brug tegelijk te vernieuwen. De elektrische installatie van de brug wordt vernieuwd en ook meteen ingericht voor bediening op afstand.

 

Lees meer over de aanleg van de rotonde en de werkzaamheden aan de brug op de pagina 'Kruising Adriaan Tripweg'.

 

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
De N366 is weer vrijgegeven voor het verkeer. @N366_Veilig @GemWesterwolde

48 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
De N366 is vanwege een ongeluk afgesloten bij de Duitse grens. @N366_Veilig @GemWesterwolde https://t.co/X9VMgeUvNt

48 days ago Retweeten Antwoorden