Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

N366 in Veendam langer afgesloten tot uiterlijk vrijdag 4 oktober 18.00 uur


23-09-2013

De Geert Veenhuizenweg (N366) en de Geert Veenhuizenbrug zijn door weersomstandigheden een aantal dagen langer gestremd dan gepland. De weg en de brug gaan open (uiterlijk) op vrijdag 4 oktober om 18.00 uur. Tot die tijd blijven dezelfde omleidingsroutes van kracht. De provincie Groningen bouwt de kruising van de Geert Veenhuizenweg met de Adriaan Tripweg en de Zwaaikom om tot een rotonde.

 

Het werk aan de weg duurt maximaal vijf dagen langer dan gepland. De vertraging is het gevolg van de hevige regenval van de afgelopen tijd. In combinatie met hoge grondwaterstanden en slootpeilen, zorgde dat voor een ondergelopen rotonde in aanleg. De provincie heeft het werkvak met behulp van waterpompen zo snel mogelijk drooggelegd. Dit kon niet voorkomen dat de werkzaamheden een paar dagen langer gaan duren.

 

Bedrijven blijven bereikbaar
De N366 blijft tot uiterlijk vrijdag 4 oktober 18.00 uur tussen het viaduct met de N33 en de Geert Veenhuizenbrug in beide richtingen volledig afgesloten. De brug zelf blijft net zolang gestremd als de weg. Het verkeer richting Veendam wordt omgeleid via de aansluiting Veendam-Noord (Duurkenakker). De bedrijven op de Zwaaikom blijven bereikbaar via een tijdelijke weg tussen de Geert Veenhuizenweg en de Drieborghweg. Het verkeer met bestemming De Vrijheid wordt omgeleid via de Dalweg 12 (Veendam-Zuid). De stremming wordt uiterlijk op 4 oktober om 18.00 uur opgeheven, omdat om 19.00 uur de N33 wordt afgesloten voor al het verkeer in verband met werkzaamheden. De N366 dient dan als omleidingsroute in verband met die stremming.

 

Werkzaamheden in beeld
De aanleg van de rotonde is live te volgen via een webcam, klik daarvoor

op de foto hiernaast (opent in nieuw venster). Meer informatie over de aanleg van de rotonde is te vinden op de pagina ‘Kruising Adriaan Tripweg’.

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
De N366 is weer vrijgegeven voor het verkeer. @N366_Veilig @GemWesterwolde

48 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
De N366 is vanwege een ongeluk afgesloten bij de Duitse grens. @N366_Veilig @GemWesterwolde https://t.co/X9VMgeUvNt

48 days ago Retweeten Antwoorden