Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

24 en 26 maart: informatieavonden over verbreding provinciale weg N391


18-03-2014

Op 24 en 26 maart 2014 organiseert de provincie Drenthe samen met de provincie Groningen en de gemeenten Emmen, Coevorden en Vlagwedde inloopavonden over de werkzaamheden aan de provinciale weg N391, die in juni dit jaar van start gaan. Omwonenden, weggebruikers en andere belangstellenden zijn van harte welkom.


De provincie Drenthe wil een veiligere weg en een betere doorstroming van het verkeer tussen Emmen en Ter Apel. Om dit te realiseren gaat de provincie in samenwerking met de provincie Groningen en de gemeenten Emmen, Coevorden en Vlagtwedde de provinciale weg N391 van Emmen naar Ter Apel ombouwen van een 80-kilometerweg tot een 100-kilometerweg.

Verbreding en ongelijkvloerse kruisingen
De eerste fase, het verbreden van de rijbaan vanaf de Emmerweg tot de Roswinkelerstraat, start in juni 2014 en is naar verwachting in augustus 2014 klaar. De tweede fase, het aanpassen van de ongelijkvloerse kruisingen op deze weg, start medio 2015 en is in 2016 gereed. De snelheid op deze weg wordt aangepast nadat alle werkzaamheden zijn afgerond.

Inloopavonden
Tijdens de inloopavonden worden de bezoekers geïnformeerd over de ontwikkelingen, de globale planning, de bereikbaarheid en de omleidings- en adviesroutes. Vertegenwoordigers van alle betrokken partijen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

De inloopavonden vinden plaats van 16.30 tot 19.30 uur op:
maandag 24 maart: buurthuis De Tussenstee, Ravelijn 104 in Emmen.
woensdag 26 maart: Theaterboerderij De Noorderbak, Roswinkelerstraat 81b in Roswinkel.

Meer informatie over het project is te vinden op de website van Provincie Drenthe (opent in nieuw venster).

Bron: Provincie Drenthe (opent in nieuw venster)

← terug

N366 Veilig op twitter

Hendrik Buseman
@N366_Veilig @vbdrenthe @ProvDrenthe Als u geen viaduct kunt regelen dan is een tunnel ook goed hoor ????. Er staat al… https://t.co/j9e5pnn7Gn

2 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
@112kanaalstreek @vbdrenthe @ProvDrenthe De vragenlijst gaat over verkeersgedrag op deze wegen. Zeker nuttig om in… https://t.co/B4mkxTi3fT

2 days ago Retweeten Antwoorden