Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Verkeerscontrole Nieuwe Pekela


22-05-2014

Nieuwe Pekela - Woensdagochtend heeft de politie met de Rijkdienst voor Wegverkeer en Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit tussen 06.00 uur en 12.00 uur een controle op bedrijfswagens gehouden op de N366 bij Nieuwe Pekela.

 

Hierbij werd gebruik gemaakt van de ANPR (Automatic number plate recognition). Er zijn die ochtend 30 bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen werden onder andere uitgeschreven voor technische gebreken, afvallende lading en scherpe uitstekende delen op voertuigen en aanhangwagens, overbelading en de Wegenverkeerswet. In totaal is er een bedrag van 272 euro geïnd aan openstaande boete's.

Tevens werden er 900 gram henneptoppen aangetroffen achter in een auto. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

 

Bron: Politie (opent in nieuw venster)

Zie ook het volgende nieuwsbericht: Verkeerscontrole leidt naar vondst softdrugs

← terug

N366 Veilig op twitter

MartijnFSnl
@djidee @N366_Veilig Dat dachten ze hier ook: https://t.co/LcUvPEqr1l door bevriezing was de grond keihard. Uiteind… https://t.co/80mKCNC7PO

4 days ago Retweeten Antwoorden

Ide Koops
@MartijnFSnl @N366_Veilig Hangt ook van de soort berm en het weer af... Maar veel is het niet. Kielsterachterweg is het een meter of 5

4 days ago Retweeten Antwoorden