Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Verkeerscontrole Nieuwe Pekela


22-05-2014

Nieuwe Pekela - Woensdagochtend heeft de politie met de Rijkdienst voor Wegverkeer en Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit tussen 06.00 uur en 12.00 uur een controle op bedrijfswagens gehouden op de N366 bij Nieuwe Pekela.

 

Hierbij werd gebruik gemaakt van de ANPR (Automatic number plate recognition). Er zijn die ochtend 30 bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen werden onder andere uitgeschreven voor technische gebreken, afvallende lading en scherpe uitstekende delen op voertuigen en aanhangwagens, overbelading en de Wegenverkeerswet. In totaal is er een bedrag van 272 euro geïnd aan openstaande boete's.

Tevens werden er 900 gram henneptoppen aangetroffen achter in een auto. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

 

Bron: Politie (opent in nieuw venster)

Zie ook het volgende nieuwsbericht: Verkeerscontrole leidt naar vondst softdrugs

← terug

N366 Veilig op twitter

Gemeente Pekela
Rijd jij regelmatig over de N366 tussen Veendam en Ter Apel? En hou je van lekker eten? Vul dan de enquête van .… https://t.co/tMrzFD8HiU

11 hours ago Retweeten Antwoorden

Gemeente Veendam
Rijd jij regelmatig over de N366 tussen Veendam en Ter Apel? En hou je van lekker eten? Vul dan de enquête van .… https://t.co/rLxL040dkH

11 hours ago Retweeten Antwoorden