Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Provincie en gemeente Vlagtwedde geven officieel startsein werkzaamheden N366


04-06-2014

Gedeputeerde Mark Boumans van Verkeer en Vervoer en wethouder Ter Horst van de gemeente Vlagtwedde gaven op dinsdag 3 juni het officiële startsein voor twee projecten aan de provinciale weg N366. Met graafmachines voerden ze de eerste werkzaamheden uit bij de kruising van de N366 met de A.G. Wildervanckweg. Deze kruising en de kruising met de Nulweg worden ongelijkvloers gemaakt.

 

Bij de A.G. Wildervanckweg wordt een heel nieuw viaduct aangelegd. De N366 wordt verhoogd tussen het nieuwe viaduct en het bestaande viaduct over de Jipsingboermussel. Deze werkzaamheden duren ruim een jaar, tot augustus 2015. In deze periode is de N366 maar één keer dicht voor het verkeer, in de zomer van 2015. De provincie heeft de werkzaamheden nauw afgestemd met AVEBE, waarvoor de kruising vooral in de periode van de aardappelcampagne een belangrijke toegangsweg is. Kijk voor meer informatie over deze kruising op de pagina 'Kruising ter hoogte van AVEBE'.

 

Nulweg gestremd tot 27 juni

Bij de kruising met de Nulweg komen nieuwe op- en afritten van de N366 naar de Nulweg. Deze worden op de Nulweg aangesloten door middel van rotondes. Ook legt de provincie een nieuw fietspad aan, vanaf het COA richting de Nulweg en over het Nulweg-viaduct. De werkzaamheden duren tot begin september. In deze periode blijft de N366 open voor verkeer. De Nulweg is op dit moment wel gestremd tot en met 26 juni. Het verkeer richting Ter Apel en Ter Apelkanaal wordt omgeleid via de aansluiting met de Westerstraat en de Viaductstraat. Kijk voor meer informatie over deze kruising op de pagina 'Kruising Nulweg'.

 

Volg het laatste nieuws ook via Twitter: www.twitter.com/N366_Veilig.

← terug

N366 Veilig op twitter

Provincie Groningen
@robeisio @N366_Veilig De weg is van beide kanten afgesloten en is waarschijnlijk rond 10u weer vrijgegeven.

6 days ago Retweeten Antwoorden

Menterwolde.info
@provgroningen @N366_Veilig enig idee hoelang de stremming duurt? Beide kanten afgesloten?

6 days ago Retweeten Antwoorden