Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Gedeputeerde Boumans en wethouder Luth leggen asfalt aan op N366


04-03-2015

Gedeputeerde Mark Boumans van de provincie Groningen en wethouder Giny Luth van de gemeente Vlagtwedde legden dinsdag 3 maart een stukje asfalt aan op de provinciale weg N366 ter hoogte van AVEBE bij Ter Apelkanaal. De kruising van de N366 met de A.G. Wildervanckweg bij AVEBE wordt ongelijkvloers gemaakt. Op de plek van de huidige kruising wordt een viaduct aangelegd waardoor de N366 hoger komt te liggen. Op dit moment is aannemer KWS bezig met de aanleg van de nieuwe weg en de op- en afritten naar en van het viaduct. De gedeputeerde en de wethouder hielpen de aannemer een handje door een stuk asfalt aan te leggen in de buurt van het toekomstige viaduct.

De werkzaamheden op het kruispunt van de N366 met de A.G. Wildervanckweg in Ter Apelkanaal zijn afgelopen zomer gestart en zijn naar verwachting na de zomervakantie klaar.

 

Kijk voor de laatste stand van zaken over dit project en meer foto's, waaronder een luchtfoto, op de pagina 'Kruising ter hoogte van AVEBE'

 

 

 

← terug

N366 Veilig op twitter

Roelf Smedema
RT @N366_Veilig: Vandaag komt u in Ter Apel een promotieteam tegen dat aandacht vraagt voor veilig rijgedrag bij wegwerkzaamheden op #N366.

6 hours ago Retweeten Antwoorden

Senza Communicatie
RT @N366_Veilig: Vandaag komt u in Ter Apel een promotieteam tegen dat aandacht vraagt voor veilig rijgedrag bij wegwerkzaamheden op #N366.

11 hours ago Retweeten Antwoorden