Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Op- en afrit N366 bij Ter Apelkanaal vanaf 8 juni twee weken gestremd


10-06-2015

Het einde van de werkzaamheden aan de ongelijkvloerse kruising van de N366 met de A.G. Wildervanckweg ter hoogte van AVEBE nadert. Om deze laatste werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren, wordt de N366 gedurende twee weken deels gestremd. Aansluitend is de weg tijdens één weekend helemaal afgesloten.

 

Van maandag 8 juni 06.00 uur tot en met vrijdag 19 juni 20.00 uur legt de aannemer de laatste hand aan de nieuwe rotonde, de zogenoemde ‘botonde’. Hiervoor wordt afslaand verkeer van en naar Ter Apelkanaal omgeleid. Verkeer van Ter Apelkanaal richting Emmen wordt omgeleid via de Kruisstraat bij Musselkanaal. Verkeer van Stadskanaal richting Ter Apelkanaal moet even doorrijden naar de Nulweg en kan daar de N366 oprijden om vervolgens ter hoogte van AVEBE de afslag te nemen. Het doorgaande verkeer op de hoofdrijbaan rijdt over het nieuwe viaduct.

 

De omleiding zal worden aangegeven middels gele borden ten behoeve van het verkeer. Voor bestemmingsverkeer zal het bedrijventerrein tijdens de gehele stremming bereikbaar blijven vanaf de zijde Jipsingboermussel.

 

Weekendstremming

Van vrijdag 19 juni 20.00 uur tot maandag 22 juni 06.00 uur is de N366 afgesloten voor al het verkeer. In dit weekend brengt de aannemer de laatste asfaltlaag en de belijning aan op de hoofdrijbaan en de botonde.

 

 

 

 

← terug

N366 Veilig op twitter

Roelf Smedema
RT @N366_Veilig: Vandaag komt u in Ter Apel een promotieteam tegen dat aandacht vraagt voor veilig rijgedrag bij wegwerkzaamheden op #N366.

6 hours ago Retweeten Antwoorden

Senza Communicatie
RT @N366_Veilig: Vandaag komt u in Ter Apel een promotieteam tegen dat aandacht vraagt voor veilig rijgedrag bij wegwerkzaamheden op #N366.

11 hours ago Retweeten Antwoorden