Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Bedenk een naam voor het nieuwe viaduct bij Ter Apelkanaal…


14-09-2015

…en win een ballonvaart over de N366!

Sinds juli dit jaar rijdt het doorgaande verkeer op de N366 bij Ter Apelkanaal over een gloednieuw viaduct. Er ontbreekt alleen nog één ding aan het viaduct: een passende naam. Aan u de kans om een mooie naam te bedenken en daarmee een ballonvaart voor twee personen over de N366 te winnen!

 

Doe mee aan de prijsvraag

Namens het project N366 Veilig roept de provincie Groningen alle inwoners in de provincie op om een passende naam te bedenken voor het nieuwe viaduct. Heeft u een goed idee? Stuur dan uw inzending per e-mail aan info@n366veilig.nl, met daarbij een motivatie voor de bedachte naam en de volgende gegevens: voornaam, achternaam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Het inzenden van een naam voor het viaduct kan tot maandag 12 oktober.

 

Ballonvaart

Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury, die onder meer bestaat uit Fleur Gräper-van Koolwijk, de gedeputeerde van Verkeer en Vervoer van de provincie, en Giny Luth, de wethouder van Verkeer en Vervoer van de Gemeente Vlagtwedde. Zij maken de winnende naam bekend op woensdag 21 oktober. De winnaar krijgt een ballonvaart voor twee personen boven de N366.

 

Nieuw viaduct in beeld

Door de aanleg van het viaduct is de kruising van de N366 met de A.G. Wildervanckweg nu ongelijkvloers. Daardoor is er geen kruisend verkeer meer en is de kans op ongevallen kleiner. Bekijk de nieuwe situatie op de projectpagina Kruising ter hoogte van AVEBE.

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
In het noorden van het land geldt code geel, dus kijk goed uit als je de weg op gaat en hou het weerbericht in de g… https://t.co/px7lPhfh8I

9 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
Politie houdt tijdens feestdagen extra controles op drank en drugs in verkeer https://t.co/jx2g3xd60i

27 days ago Retweeten Antwoorden