Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Inwoners rondom N366 afgeleid door goochelaar


06-10-2016

Afleiding in het verkeer is levensgevaarlijk. Om dat nog eens te benadrukken en om te laten zien hoe snel je afgeleid bent, bezocht Nederlands kampioen goochelen Hilbert Geerling de Boeskoolmarkt in Ter Apel. Hij vroeg aan voorbijgangers of ze snel afgeleid waren. Degenen die dat wel eens wilden testen, werden getrakteerd op een verbluffende goocheltruc. Ze werden compleet op het verkeerde been gezet. Zo merkten zij hoe snel je al bent afgeleid.

 

Filmpje

Was u op de Boeskoolmarkt maar heeft u Hilbert niet gezien? Of was u erbij en bent u benieuwd of u in beeld bent? Hieronder kunt u een filmpje bekijken van zijn optreden.

 

Het optreden van de goochelaar, die op zaterdag 15 oktober nog eens te zien zal zijn in Stadskanaal, is onderdeel van de campagne ‘1dingtegelijk’. Die campagne wijst mensen op de gevaren van afleiding in het verkeer. De aandacht daarvoor is hard nodig, want afleiding is een van de belangrijkste oorzaken van ongevallen in het verkeer.

 

Test uw eigen reactievermogen
Op de website www.1dingtegelijk.nl staat veel meer informatie over afleiding achter het stuur. Daar kunt u ook testen hoe het met uw eigen reactievermogen gesteld is.

 

 

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
@frences Dank voor je bericht! De omleiding werd aangekondigd met borden langs de weg. Gelukkig duurde de stremming… https://t.co/ckFJYHIOTS

16 hours ago Retweeten Antwoorden

Frences
@N366_Veilig Waarom is de wegafsluiting van vandaag niet hier te lezen? En hoe lang duurt deze afsluiting? Dank alvast.

6 days ago Retweeten Antwoorden