Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Aanleg oostelijke rotonde Westerstraat gestart


22-05-2017

De werkzaamheden voor het ongelijkvloers maken van de kruising N366-Westerstraat verlopen voorspoedig. De eerste twee fasen zijn afgerond en de derde loopt. Op maandag 15 mei is ook fase vier gestart: de aanleg van de oostelijke rotonde.

 

Bij de Westerstraat wordt hard doorgewerkt. Het betonfietspad naast de Ter Apelervenen is inmiddels klaar en in gebruik. Ook de parallelweg vanaf de Nulweg tot aan het asielzoekerscentrum (azc) is klaar. De aannemer is nu bezig met de aanleg van de westelijke rotonde en het deel van de parallelweg vanaf het azc naar de Westerstraat.

 

Op 15 mei is de aannemer begonnen met de aanleg van de oostelijke rotonde. Behalve de rotonde wordt dan ook de oprit vanaf die rotonde naar de N366 gemaakt. Het doorgaande verkeer wordt vanaf fase 6 in beide richtingen over die oprit en een tijdelijke rijbaan ten oosten van de N366 geleid. De aanleg van die tijdelijke rijbaan start begin juni (fase 5).

 

Bekijk hier de tekeningen van alle fasen.

← terug

N366 Veilig op twitter

Marianne
@N366_Veilig Loopt alles volgens schema? Weg maandag weer open?

8 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
@djidee @Teamverkeer_NN Dat klopt hoor, dat is de situatie bij normaal verkeer! Omdat veel mensen de route nu als s… https://t.co/ivUG8ISFBL

23 days ago Retweeten Antwoorden