Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Update werkzaamheden Westerstraat


20-07-2017

Sinds februari 2017 werkt aannemer BAM infra aan het ongelijkvloers maken van de kruising van de N366 met de Westerstraat. De kruising wordt ongelijkvloers gemaakt en krijgt nieuwe op- en afritten. Dat is nodig om de kruising veiliger te maken en de doorstroming van het verkeer op de N366 te verbeteren. Wat is er sinds de start van de werkzaamheden allemaal gebeurd? En wat staat er nog op de planning?

 

BAM infra legt de ongelijkvloerse kruising bij de Westerstraat stap voor stap aan om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. In februari 2017 zette de aannemer de eerste schop in de grond. Sindsdien zijn het betonnen fietspad, de parallelweg aan de noordwestzijde, de parallelweg (inclusief rotonde) aan de westzijde, de rotonde aan de oostzijde en de tijdelijke rijbaan aan de oostkant aangelegd. Tot dusver kon het doorgaande verkeer gebruikmaken van de huidige N366.

 

Nieuw viaduct
Sinds 9 juni 2017 wordt het doorgaande verkeer op de N366 geleid over de tijdelijk aangelegde rijbaan. De volgende stap is het aanpassen van de hoofdrijbaan en de aanleg van het nieuwe viaduct over de N366. Dat doet BAM naar verwachting medio november.

 

Aansluiting N366 met Westerstraat
Als de hoofdrijbaan en het nieuwe viaduct klaar zijn, wordt de N366 aangesloten op de bestaande structuur. Begin december start BAM met de laatste fase. Dan wordt de aansluiting van de N366 met de Westerstraat gebouwd.

 

Wilt u meer weten over de werkzaamheden aan de Westerstraat? Klik dan hier.

← terug

N366 Veilig op twitter

Marianne
@N366_Veilig Loopt alles volgens schema? Weg maandag weer open?

8 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
@djidee @Teamverkeer_NN Dat klopt hoor, dat is de situatie bij normaal verkeer! Omdat veel mensen de route nu als s… https://t.co/ivUG8ISFBL

23 days ago Retweeten Antwoorden