Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Snelheidsduivel rijdt 110 km/uur op N366 waar 70 is toegestaan


26-04-2018

Dinsdag 17 april stond voor de politie opnieuw in het teken van snelheidscontroles langs de N366. Ze controleerden ter hoogte van Nieuwe Pekela maar liefst 2.343 voertuigen op hun snelheid. De politie hield die week meerdere controles op de N366, waaronder bij de wegwerkzaamheden bij Ter Apel. De snelheidscontroles werden gehouden in het kader van de zogeheten ‘speedweek’. Een speciale controleweek waarin de politie zich richt op snelheidsovertreders.

 

De snelheidscontrole op 17 april was een radarcontrole. Daarbij maakt de politie gebruik van een radarapparaat. Van de 2.343 voertuigen die zijn gecontroleerd, reden er 57 harder dan de maximum toegestane snelheid van 70 km/uur. De hoogst gemeten snelheid was 110 km/uur. Het viel de politie daarnaast op dat veel weggebruikers gevaarlijk inhalen.

 

Wegwerkzaamheden

De radarcontrole vond plaats ter hoogte van Nieuwe Pekela, waar de maximumsnelheid tijdelijk is verlaagd naar 70 km/uur. Wegwerkers zijn daar bezig met het graven van een sloot. Het is voor de veiligheid van de wegwerkers daarom extra belangrijk dat weggebruikers zich aan de maximumsnelheid houden.  

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
Moet je nog de weg op? Kijk vanavond uit voor zware windstoten en regen. Inmiddels geldt ook voor Groningen code ge… https://t.co/sIaFpe1fZE

12 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
Let extra goed op als je deze dagen de weg op gaat terwijl het (licht) regent: de wegen kunnen spekglad zijn. Houd… https://t.co/6mdV12GBzU

13 days ago Retweeten Antwoorden