Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Doe mee aan de enquête over N366 Veilig en win een dinercheque!


25-06-2018

Wilt u kans maken op een dinercheque ter waarde van 50 euro? Doe dan mee met de enquête over de N366 tussen Veendam en Ter Apel. Vul op www.vragenlijst-n366.nl de enquête in. Dat duurt slechts 5 à 10 minuten. De vragenlijst staat tot en met vrijdag 27 juli online. Onder de deelnemers worden drie dinercheques verloot.

 

Het is u vast niet ontgaan dat de N366 de afgelopen jaren flink is aangepakt. En niet voor niets, want de N366 was jarenlang één van de meest onveilige wegen in de provincie Groningen. Samen met de gemeente Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde, Politie Noord-Nederland en het Openbaar Ministerie werkte de provincie Groningen de afgelopen jaren samen om de verkeersveiligheid op de weg te verbeteren. Inmiddels is het einde van de wegwerkzaamheden in zicht. De projectpartners willen graag weten wat mensen vinden van de nieuwe N366 en het verkeersveiligheidsproject. De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt voor het eventueel verbeteren van de aanpak van toekomstige wegprojecten.  

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
Vanavond van 18.00-20.00 in dorpshuis De Wending in #Veendam: inloopbijeenkomst over de werkzaamheden Veendam-Nieuw… https://t.co/55Dq7pYpFR

14 hours ago Retweeten Antwoorden

Douwe van Dijk
@ThisIsGerben @N366_Veilig @provgroningen @DIWMOTZ ???? #tip

3 days ago Retweeten Antwoorden