Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Werkzaamheden Lloydsplein vanaf 24 september


17-09-2018

Op 24 september 2018 starten werkzaamheden aan het Lloydsplein in Veendam. Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee gaat in opdracht van provincie Groningen en de gemeente Veendam, de rijbanen en het fietspad van de rotonde aanpakken. Zo wordt de verkeersveiligheid verbeterd. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, wordt de rotonde een aantal keren ’s nachts afgesloten voor het verkeer. Overdag blijft de rotonde altijd vanuit alle rijrichtingen bereikbaar.

 

Werkzaamheden

De werkzaamheden aan het Lloydsplein vinden plaats van 24 september tot en met 21 oktober 2018 (week 39 tot en met 42). In week 39 wordt er aan de fietspaden gewerkt. In week 40 en 41 worden de rijbanen aangepakt. In week 42 worden afrondende werkzaamheden in de bermen uitgevoerd. Als alle werkzaamheden aan het Lloydsplein klaar zijn, start de aannemer met werkzaamheden aan de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela.

 

Stremming

Omdat het Lloydsplein een belangrijke toegangsweg is voor Veendam, blijft de rotonde overdag vanuit alle rijrichtingen bereikbaar. Wel geldt er een beperkte snelheid. ’s Nachts zijn er enkele afsluitingen voor gemotoriseerd verkeer. De rotonde wordt afgesloten van 19.00 – 06.00 uur op de volgende data:

  • Donderdagavond 27 tot vrijdagochtend 28 september 
  • Maandagavond 8 tot dinsdagochtend 9 oktober
  • Dinsdagavond 9 tot woensdagochtend 10 oktober
  • Woensdagavond 10 tot donderdagochtend 11 oktober
  • Donderdagavond 11 tot vrijdagochtend 12 oktober

 

Tijdens de afsluitingen kunnen auto’s en ander gemotoriseerd verkeer geen gebruik van de rotonde maken. Tijdens de afsluitingen geldt een omleidingsroute. De wegen naar het Lloydsplein toe blijven wel toegankelijk. Fietsers kunnen altijd gebruik blijven maken van de rotonde.

 

 

 

← terug

N366 Veilig op twitter

Abbink Verkeerstechniek B.V.
Vandaag zijn bezig geweest met het plaatsen van diverse #obstakels op de #Zuidwending t.b.v. het project… https://t.co/9UiSfHDmYe

5 days ago Retweeten Antwoorden

PerGunnarBerends
@N366_Veilig Heb het altijd al vreemd gevonden dat er 60 gereden mag worden op Zuidwending, allemaal huizen en over… https://t.co/nzItZjSRZt

8 days ago Retweeten Antwoorden