Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Medio november: N366 tussen Alteveer en Stadskanaal dicht


18-10-2018

De N366 tussen Alteveer en Stadskanaal wordt vanaf begin november voor een aantal weken afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting is nodig, omdat de weg breder wordt gemaakt. Doordat de weg straks breder is, verbetert de verkeersveiligheid. Zodra de precieze data van de afsluiting bekend zijn, staan die op n366veilig.nl.

 

Tijdens de afsluiting moeten weggebruikers via omleidingsroutes rijden. Houd dan rekening met extra reistijd. De omleidingsroutes zijn niet de kortste routes. Sommige kortere routes zijn namelijk niet geschikt voor het vele en grote verkeer verkeer van de N366.

 

Route onaantrekkelijk

Vooral de Veenhofsweg (parallel aan de N366) lijkt een aantrekkelijke alternatieve route. Maar de smalle weg is niet berekend op veel verkeer. Verkeer dat elkaar tegemoet komt, kan elkaar er nauwelijks passeren. En er rijden bovendien veel fietsers. Ook staan direct aan de weg huizen. De provincie, gemeente, politie, aannemer en bewoners roepen weggebruikers daarom op om niet over de Veenhofsweg en Alteveersterweg te rijden. Deze route mag alleen gebruikt worden door bewoners van de genoemde wegen en door fietsers. Er worden maatregelen genomen om de route onaantrekkelijk te maken voor overig verkeer. Zo zorgen we voor onder meer de veiligheid van de fietsende schooljeugd op die wegen.

 

Navigatie uit

Het is belangrijk dat weggebruikers de omleidingsroute volgen en niet de navigatie. Zet de navigatie daarom uit. Ter plekke staan borden die de omleidingsroute aangeven. Kort voor de werkzaamheden staat op N366veilig.nl een kaartje met de omleidingsroutes.

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
In het noorden van het land geldt code geel, dus kijk goed uit als je de weg op gaat en hou het weerbericht in de g… https://t.co/px7lPhfh8I

9 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
Politie houdt tijdens feestdagen extra controles op drank en drugs in verkeer https://t.co/jx2g3xd60i

27 days ago Retweeten Antwoorden