Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Politiecontroles op N366


19-10-2018

Woensdag 17 oktober heeft de politie een controle gehouden op de N366. Tussen 15.00 uur en 19.30 uur zijn veel voertuigen gecontroleerd. In totaal zijn 23 boetes uitgedeeld door de politie. Ook de belastingdienst was aanwezig bij de controle. Er zijn verschillende weggebruikers aangehouden die een belastingachterstand hadden.


De bekeuringen werden onder andere uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, keren op de weg of het vasthouden van een mobiele telefoon. Ook waren een aantal weggebruikers niet in het bezit van een (geschikt) rijbewijs of hadden ze geen aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast werden er boetes uitgedeeld vanwege de technische staat van sommige voertuigen en aanhangwagens.

Wegwerkzaamheden
Ook de komende periode blijft de politie aanwezig op de N366. Bijvoorbeeld bij de werkzaamheden tussen Veendam en Nieuwe Pekela. De snelheidslimiet wordt dan van 100 km/uur verlaagd naar 70 km/u.

← terug

N366 Veilig op twitter

Bianca Drenth
@N366_Veilig @stadskanaal_nl Ik nodig je uit om even een paar uurtjes hier te komen zitten. Kan je zelf even geniet… https://t.co/o18vdwyLOy

12 hours ago Retweeten Antwoorden

Ronny
@N366_Veilig @zwarejongen Ik zie het wel goedkomen. @zwarejongen ziet het duister in. Kop op straks is de maand weer voorbij.

1 days ago Retweeten Antwoorden