Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Politiecontroles op N366


19-10-2018

Woensdag 17 oktober heeft de politie een controle gehouden op de N366. Tussen 15.00 uur en 19.30 uur zijn veel voertuigen gecontroleerd. In totaal zijn 23 boetes uitgedeeld door de politie. Ook de belastingdienst was aanwezig bij de controle. Er zijn verschillende weggebruikers aangehouden die een belastingachterstand hadden.


De bekeuringen werden onder andere uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, keren op de weg of het vasthouden van een mobiele telefoon. Ook waren een aantal weggebruikers niet in het bezit van een (geschikt) rijbewijs of hadden ze geen aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast werden er boetes uitgedeeld vanwege de technische staat van sommige voertuigen en aanhangwagens.

Wegwerkzaamheden
Ook de komende periode blijft de politie aanwezig op de N366. Bijvoorbeeld bij de werkzaamheden tussen Veendam en Nieuwe Pekela. De snelheidslimiet wordt dan van 100 km/uur verlaagd naar 70 km/u.

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
In het noorden van het land geldt code geel, dus kijk goed uit als je de weg op gaat en hou het weerbericht in de g… https://t.co/px7lPhfh8I

9 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
Politie houdt tijdens feestdagen extra controles op drank en drugs in verkeer https://t.co/jx2g3xd60i

27 days ago Retweeten Antwoorden