Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Acties in Veendam en Nieuwe Pekela: ‘Bedankt dat u zich aan de snelheid houdt bij werkzaamheden aan de N366’


07-11-2018

Afgelopen zaterdag 3 november vroegen promotieteams in Veendam en Nieuwe Pekela aandacht voor snelheid bij wegwerkzaamheden aan de N366. Tussen Veendam en Nieuwe Pekela wordt op dit moment aan de weg gewerkt. Weggebruikers mogen er niet harder rijden dan 70 km/uur. Om ze te wijzen op deze limiet, organiseerde de provincie acties in Veendam en Nieuwe Pekela.

 

Tijdens de acties gingen promotieteams in gesprek met weggebruikers. Ze vertelden hen over de verlaagde limiet van 70 km/uur en legden uit waarom het belangrijk is je hieraan te houden. Als reminder kregen voorbijgangers een pakje kauwgom waarop wegwerkers ze bedanken: ‘bedankt dat u zich aan de snelheid houdt op de N366. Zo kunnen wij veilig en vlot ons werk uitvoeren.’ De verlaagde limiet geldt voor ongeveer een jaar, tot het najaar van 2019.

 

Samen wegwerken
Wegbeheerders en brancheorganisaties in de wegenbouw vinden dat de veiligheid bij wegwerkzaamheden verbeterd kan worden. Ze hebben daarom de handen ineen geslagen en zijn de campagne ‘Samen wegwerken’ gestart. Ook bij de acties op de N366 wordt de campagne ‘Samen wegwerken’ ingezet. Zo zorgen we er samen voor dat de werkzaamheden aan de N366 veilig en vlot kunnen verlopen.

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
In het noorden van het land geldt code geel, dus kijk goed uit als je de weg op gaat en hou het weerbericht in de g… https://t.co/px7lPhfh8I

9 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
Politie houdt tijdens feestdagen extra controles op drank en drugs in verkeer https://t.co/jx2g3xd60i

27 days ago Retweeten Antwoorden