Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Afsluiting Veendam-Nieuwe Pekela en oprit Tonckelweg tijdelijk dicht


19-03-2019

Van vrijdag 22 maart 18:00 uur tot maandagochtend 25 maart 6.00 uur is de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela afgesloten. Tijdens de afsluiting wordt het verkeer omgeleid. Na de afsluiting blijft de zuidelijke op- en afrit bij de Tonckelweg (Ommelanden) dicht. Indien u van die op- en afrit gebruik wilt maken, gelden ook na 25 maart omleidingsroutes. Doorgaand verkeer op de N366 kan na  maandagochtend 25 maart gewoon van de weg gebruik maken.

 

De afgelopen maanden is het wegvak tussen Veendam en Nieuwe Pekela gedeeltelijk verdubbeld en verbreed. Het werk aan de zuidbaan is voor het grootste gedeelte afgerond, het werk aan de noordbaan wordt dit voorjaar afgerond. Ondertussen begint de aannemer met de volgende fase, namelijk de werkzaamheden aan de zuidelijke op- en afrit bij de Tonckelweg. In de komende fases van de werkzaamheden, fases 3 en 4, worden de op- en afritten bij de Tonckelweg (Ommelanden) aangepakt.  De weekendafsluiting vindt plaats om een nieuwe verkeerssituatie in te richten, zodat de wegwerkers daarna met de op- en afritten aan de slag kunnen. Het werk aan de op- en afritten duurt naar verwachting 10 weken. Nadat het hele wegvak is verbreed en verdubbeld, wordt eind juli nog een definitieve deklaag aangebracht op het afsalt.

 

Omleidingen

Tijdens de weekendafsluiting moet al het verkeer op de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela een omleidingsroute rijden. Daarnaast geldt een omleidingsroute voor het verkeer dat de komende periode gebruik wil maken van de zuidelijke op- en afrit. Hieronder kunt u kaartjes van deze routes downloaden. De omleidingsroutes worden ook met gele borden langs de weg aangegeven.

 

Omleidinsroute 22-25 maart Veendam-Nieuwe Pekela

Omleidingsroute vanaf 25 maart viaduct Tonckelweg

← terug

N366 Veilig op twitter

Abbink Verkeerstechniek B.V.
Vandaag zijn bezig geweest met het plaatsen van diverse #obstakels op de #Zuidwending t.b.v. het project… https://t.co/9UiSfHDmYe

5 days ago Retweeten Antwoorden

PerGunnarBerends
@N366_Veilig Heb het altijd al vreemd gevonden dat er 60 gereden mag worden op Zuidwending, allemaal huizen en over… https://t.co/nzItZjSRZt

8 days ago Retweeten Antwoorden