Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Werkzaamheden Lloydsplein vanaf 8 juli


03-07-2019

Van maandag 8 juli tot en met woensdag 10 juli vinden werkzaamheden plaats aan het Lloydsplein in Veendam. Tijdens de werkzaamheden wordt één rijstrook op de rotonde afgesloten. Het verkeer kan doorrijden via de andere rijstrook van de rotonde. De rotonde blijft vanuit alle rijrichtingen bereikbaar. Er vinden geen stremmingen plaats en er zijn geen omleidingsroutes ingesteld. Verkeer moet wel rekening houden met enige vertraging en hinder. De werkzaamheden kunnen door weersomstandigheden worden uitgesteld.

 

Er vinden verschillende werkzaamheden plaats aan het Lloydsplein. Allereerst wordt de aansluiting van de Van Stolbergweg op het plein breder gemaakt, waardoor vrachtverkeer er eenvoudiger de bocht kan nemen. Daarnaast wordt de belijning op het nieuwe plein aangepast naar hoe deze vroeger was. De nieuwe situatie werd door veel mensen als onduidelijk ervaren. Tot slot krijgen de aangelegde fietspaden een rode slijtlaag.

 

Weersafhankelijk 

De werkzaamheden vinden onder voorbehoud van weersomstandigheden plaats van maandag 8 tot en met woensdag 10 juli. Omdat het aanbrengen van slijtlagen zeer weersafhankelijk is, kunnen deze ook later uitgevoerd worden. De rotonde blijft open voor verkeer. Er is één rijbaan beschikbaar. Ook op de Van Stolbergweg zal één rijstrook (richting rotonde) beschikbaar zijn. Tijdens de werkzaamheden zijn er overdag verkeersregelaars aanwezig om indien nodig hulpdiensten de vrije doorgang te verlenen. Voor fietsers zijn er geen beperkingen: zij kunnen aan weerszijden om de rotonde heen fietsen.

 

Foto: gemeente Veendam

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
?????? | Vanaf dinsdag 6 april wordt de Onstwedderweg tussen de rotonde Pekela-Zuid en de Nieuwe Zuideraanleg afgeslot… https://t.co/3rH3bCWRFA

8 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
?????? | Op dinsdag 6 april starten de werkzaamheden aan de parallelweg van de N366 tussen Pekela en Alteveer. De maxi… https://t.co/KUIjf6HhBA

14 days ago Retweeten Antwoorden