Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Werkzaamheden nieuwe rotondes in Pekela lopen uit


29-05-2020

De werkzaamheden aan de rotondes in Nieuwe Pekela lopen vertraging op. Daardoor blijft de kruising Kruiselwerk – Ommelanderweg - Onstwedderweg tot en met donderdag 4 juni geheel afgesloten. De huidige omleidingen en stremmingen blijven in stand.

 

De verwachting was dat de werkzaamheden aan de nieuwe rotondes, het fietspad en de op- en afritten op vrijdag 29 mei klaar zouden zijn. Door vertragingen vindt de asfaltering van de nieuwe rotondes pas op dinsdag 2 juni plaats. De rotondes gaan op 4 juni open voor verkeer. Andere werkzaamheden op het onderliggend wegennet zijn naar verwachting op 12 juni afgerond. 

 

Hinder asfalttransport
Door de vertraging vallen de asfaltwerkzaamheden samen met de vijfweekse stremming op de N366. Dit heeft tot gevolg dat er via de Onstwedderweg vanaf Pekela-Noord asfalt aangeleverd wordt. Bewoners kunnen hier hinder van ondervinden. 

 

Omleidingsroute 
Volgende week neemt vrachtverkeer met bestemming Bedrijventerrein Ommelanderwijk nog de afslag Ommelanderwijk / Zuidwending en verkeer met bestemming Pekelwerk en Holland Marsh neemt de afslag Oude Pekela / Nieuwe Pekela Noord. Na 4 juni kan het verkeer weer gebruik maken van de rotondes.

 

Fietsers op rijbaan
Het fietspad kan pas vanaf 12 juni worden gebruikt. Fietsers moeten tussen 4 en 12 juni de rotondes en de rijbaan moeten gebruiken. Er geldt daarom een snelheidsbeperking van 30 kilometer per uur. 

 

← terug

N366 Veilig op twitter

Frences
@N366_Veilig Waarom is de wegafsluiting van vandaag niet hier te lezen? En hoe lang duurt deze afsluiting? Dank alvast.

3 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
Mooi artikel in @dvhn_nl over de reeën die de #N366 oversteken. Op dit moment worden er maatregelen onderzocht om o… https://t.co/GmfnNynAK9

35 days ago Retweeten Antwoorden