Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuws

Tijdelijke wijziging omleidingsroute N366 Pekela - Alteveer


17-06-2020

De omleidingsroute voor de stremming van de provinciale weg N366 tussen Pekela en Alteveer is van 19 tot en met 21 juni tijdelijk gewijzigd. Er wordt dan namelijk aan een deel van de huidige omleidingsroute gewerkt, op de N33 tussen Veendam en Gieten. De tijdelijke omleidingsroute gaat over de gemeentelijke wegen, van zowel Veendam als Stadskanaal. Zet uw navigatie uit en volg de borden langs de weg.

 

Van vrijdagavond 19 juni 20.00 uur tot zondagmiddag 21 juni 12.00 uur wordt er gewerkt aan de N33 tussen Veendam en Gieten. De weg is dan in beide richtingen gestremd. De tijdelijke omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Deze tijdelijke omleiding geldt alleen voor dit weekend.

 

Gelijktijdige stremming
Helaas vallen de werkzaamheden en stremming op de N33 komend weekend samen met die op de N366. Bij het plannen van de stremmingen is het verband tussen beide werkzaamheden en aanvragen niet tijdig opgemerkt. Dat is heel vervelend. Er is uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden om de planning aan te passen, maar dit is helaas geen optie. Het verplaatsen van de werkzaamheden heeft namelijk ook weer grote gevolgen voor andere werkzaamheden en projecten.

 

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
?????? | Vanaf dinsdag 6 april wordt de Onstwedderweg tussen de rotonde Pekela-Zuid en de Nieuwe Zuideraanleg afgeslot… https://t.co/3rH3bCWRFA

8 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
?????? | Op dinsdag 6 april starten de werkzaamheden aan de parallelweg van de N366 tussen Pekela en Alteveer. De maxi… https://t.co/KUIjf6HhBA

14 days ago Retweeten Antwoorden