Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuwsarchief

N366 Alteveer-Stadskanaal woensdagochtend 5 december open!


04-12-2018

Sinds 12 november was de N366 tussen Alteveer en Stadskanaal afgesloten voor al het verkeer. Om de verkeersveiligheid te verbeteren, moest dit weggedeelte worden verbreed. Wegwerkers hebben de afgelopen periode hard gewerkt om deze klus zo snel mogelijk te klaren. En met succes, want de weg kan vijf dagen eerder open dan verwacht. Vanaf woensdag 5 december 6.00 uur is de weg weer open en kan iedereen er gebruik van maken.

Tussen Alteveer en Stadskanaal hebben wegwerkers de weg verbreed van 7,5 naar 8,6 meter. De kans is nu kleiner dat voertuigen van de weg raken. Uiteindelijk komt de weg weer tussen twee bomenrijen te liggen. Naar verwachting worden deze bomen in februari 2019 geplant.

Terugblik
Fleur Gräper-van Koolwijk, gedeputeerde verkeer en vervoer van de provincie Groningen, kijkt tevreden terug op de werkzaamheden: “De afsluiting van de weg had een grote impact op de omgeving. Daarom hebben we samen met de aannemer ons uiterste best gedaan om het werk zo snel mogelijk af te krijgen. We zijn blij dat het werk eerder klaar is dan volgens de oorspronkelijke planning. We hopen dat we op die manier de overlast voor bewoners, organisaties en weggebruikers zoveel mogelijk hebben beperkt.”

← terug

N366 Veilig op twitter

Abbink Verkeerstechniek B.V.
Vandaag zijn bezig geweest met het plaatsen van diverse #obstakels op de #Zuidwending t.b.v. het project… https://t.co/9UiSfHDmYe

5 days ago Retweeten Antwoorden

PerGunnarBerends
@N366_Veilig Heb het altijd al vreemd gevonden dat er 60 gereden mag worden op Zuidwending, allemaal huizen en over… https://t.co/nzItZjSRZt

8 days ago Retweeten Antwoorden