Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuwsarchief

Wijziging stremming op- en afrit Tonckelweg


13-09-2019

Op zaterdag 14 september 2019 gaat de noordelijke op- en afrit van de Tonckelweg aan de provinciale weg N366 weer open. De zuidelijke op- en afrit gaat vanaf dat moment dicht. Hiervoor worden de omleidingsroutes verlegd. De N366 blijft dan gewoon open, maar er kan enige vertraging ontstaan.

 

Wat betekent dit voor het verkeer
Door de openstelling van de noordelijke op- en afrit kan verkeer vanuit Zuidwending weer via de N366 richting Veendam. Verkeer vanuit Stadskanaal en Pekela kan hier de N366 weer verlaten op de afslag Ommelanderwijk / Zuidwending. 

 

Voor verkeer vanuit Veendam dat de afrit Ommelanderwijk / Zuidwending wil nemen, wordt een omleidingsroute ingesteld. Dit geldt ook voor het verkeer dat vanuit Ommelanderwijk en Zuidwending richting Stadskanaal wil rijden.

 

Het vervolg 
Na 28 september sluiten de noordelijke op- en afrit bij de Pekela’s en de op- en afrit Pekela-Zuid. Deze afsluiting zal naar verwachting circa acht weken duren. De zuidelijke oprit van de Tonckelweg in de richting van Stadskanaal blijft nog tot 4 oktober gestremd, om deze beter toegankelijk te maken voor vrachtverkeer. 

 

De stremmingen die eind september ingaan hebben veel gevolgen voor weggebruikers en omwonenden. Op dit moment wordt er in overleg met buurtbewoners gewerkt aan een plan om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

 

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
RT @provgroningen: De N366 is weer vrijgegeven voor het verkeer. @N366_Veilig @GemWesterwolde

7 days ago Retweeten Antwoorden

Provincie Groningen
De N366 is weer vrijgegeven voor het verkeer. @N366_Veilig @GemWesterwolde

7 days ago Retweeten Antwoorden