Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuwsarchief

Stremmingen door werkzaamheden N366 Pekela - Alteveer


20-03-2020

De werkzaamheden aan de provinciale weg N366 tussen Pekela-Zuid en Alteveer vorderen gestaag. Er wordt de komende maand gewerkt aan de nieuwe wegaansluitingen bij de op- en afritten, de twee nieuwe rotondes en het fietspad langs de nieuwe rotondes. Om deze reden worden van maandag 30 maart tot en met dinsdag 7 april de wegen ter hoogte van de nieuwe rotondes afgesloten voor verkeer. Daarnaast zal van vrijdag 3 april tot en met maandag 6 april de N366 gestremd zijn in verband met werkzaamheden aan de hoofdrijbaan.

 

Voor beide stremmingen gelden omleidingsroutes. De omleidingsroutes voor de werkzaamheden aan de nieuwe rotondes worden met borden langs de weg aangegeven. De omleidingsroute voor de werkzaamheden aan de N366 wordt aangegeven door middel van matrixborden. Het verkeer moet hierbij rekening houden met extra reistijd.

 

Stremming Kruiselwerk, Ommelanderweg en Onstwedderweg bij nieuwe rotondes
Van maandag 30 maart tot en met dinsdag 7 april worden de Ommelanderweg, de Onstwedderweg en Kruiselwerk ter hoogte van de nieuwe rotondes afgesloten voor het verkeer. In deze periode worden deze wegen aangesloten op de twee nieuwe rotondes. Daarnaast wordt het nieuwe fietspad dat om de rotondes ligt, aangesloten op het bestaande fietspad. 

 

Het is in deze periode niet mogelijk om via de Onstwedderweg en de Ommelanderweg naar het Pekelder Hoofddiep te rijden. Deze wegen worden tijdelijk afgezet met hekken/borden. De omleidingsroutes worden duidelijk aangegeven met bebording. Zie bijgaande afbeelding voor een overzicht van de afgesloten wegdelen en omleidingsmogelijkheden.

 

Bekijk hier de kaart op groot formaat.

 

In de afgelopen periode is onder andere gewerkt aan de nieuwe op- en afritten van de N366. Deze op- en afritten sluiten straks via de grote westelijke en de kleine oostelijke rotonde aan op de bestaande wegen. De fundering van zand en puin is inmiddels voor de beide rotondes aangebracht. 

 

Via de Onstwedderweg, de parallelweg langs de N366 tussen Pekela en Alteveer, worden machines en materialen aan- en afgevoerd. Om deze reden blijft ook deze weg afgesloten.

 

Weekendstremming hoofdrijbaan N366
Van vrijdag 3 april 19.00 uur tot en met maandag 6 april 6.00 uur wordt er aan de hoofdrijbaan van de N366 gewerkt. De N366 wordt daarom tussen de afslag Oude Pekela/Nieuw Pekela Noord (aansluiting met de N367) en Alteveer afgesloten. De werkzaamheden in dit weekend zijn een voorbereiding op de verbreding en asfaltvernieuwing van de hoofrijbaan in juni dit jaar. De op- en afrit Pekela-Zuid blijft tot juni gestremd.

De omleidingsroutes worden aangekondigd door matrixborden. Zie bijgaande afbeelding voor een overzicht van het afgesloten wegdeel en omleidingsmogelijkheden. 

 

Bekijk hier de kaart in groot formaat.

← terug

N366 Veilig op twitter

N366_Veilig
RT @provgroningen: De N366 is weer vrijgegeven voor het verkeer. @N366_Veilig @GemWesterwolde

7 days ago Retweeten Antwoorden

Provincie Groningen
De N366 is weer vrijgegeven voor het verkeer. @N366_Veilig @GemWesterwolde

7 days ago Retweeten Antwoorden