Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuwsarchief

Wegvak Nieuwe Pekela – Alteveer open voor alle verkeer


06-07-2020

De werkzaamheden aan de provinciale weg N366 tussen Nieuwe Pekela en Alteveer zijn afgerond. Sinds maandagochtend 6 juli vanaf 6:00 uur is de weg weer open voor het verkeer. De komende weken voert aannemer HAZ Infra de afrondende werkzaamheden uit. Het verkeer op de N366 ondervindt hier geen hinder van. 

 

Het wegvak Nieuwe Pekela – Alteveer is in vijf weken tijd verbreed van 7,50 meter naar 8,60 meter. De weg is verbreed, zodat er nu veiliger kan worden gereden met een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur. Ook is het asfalt vernieuwd en deels vervangen door geluidsreducerend asfalt. Ten slotte zijn er volledig nieuwe geluidsschermen geplaatst op de plek waar de N366 het Pekelder Hoofddiep kruist. 

 

Afrondende fase 

Het wegvak Nieuwe Pekela – Alteveer is het laatste wegvak dat werd vernieuwd in het kader van het project N366Veilig. De komende tijd wordt het project afgerond, onder andere door bomen te planten langs dit wegvak en ter hoogte van de nieuwe op- en afrit Pekela-Zuid.  

← terug

N366 Veilig op twitter

Hendrik Buseman
@N366_Veilig @vbdrenthe @ProvDrenthe Als u geen viaduct kunt regelen dan is een tunnel ook goed hoor ????. Er staat al… https://t.co/j9e5pnn7Gn

4 days ago Retweeten Antwoorden

N366_Veilig
@112kanaalstreek @vbdrenthe @ProvDrenthe De vragenlijst gaat over verkeersgedrag op deze wegen. Zeker nuttig om in… https://t.co/B4mkxTi3fT

4 days ago Retweeten Antwoorden