Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuwsarchief

Inhaalverbod tussen Veendam en Pekela


28-03-2012

Provincie Groningen heeft in overleg met Regiopolitie Groningen besloten om een inhaalverbod in te voeren op het hele wegvak tussen Veendam en Pekela. Het verbod wordt ingevoerd door middel van een doorgetrokken middenstreep.

 

Het wegvak tussen Veendam en Pekela is het drukste weggedeelte van de N366. Op dit weggedeelte zijn de afgelopen jaren meerdere ongevallen gebeurd die zijn veroorzaakt door een verkeerde inhaalmanoevre. Daarom heeft de provincie in overleg met Regiopolitie Groningen besloten een inhaalverbod op de N366 in te stellen vanaf de kruising Zuidwending tot aan de kruising Pekela’s bij het tankstation. Dat verbod wordt aangegeven door middel van een doorgetrokken streep op de weg. De nieuwe belijning wordt naar verwachting in mei 2012 aangebracht.
 

← terug

N366 Veilig op twitter

Bianca Drenth
@N366_Veilig @stadskanaal_nl Ik nodig je uit om even een paar uurtjes hier te komen zitten. Kan je zelf even geniet… https://t.co/o18vdwyLOy

12 hours ago Retweeten Antwoorden

Ronny
@N366_Veilig @zwarejongen Ik zie het wel goedkomen. @zwarejongen ziet het duister in. Kop op straks is de maand weer voorbij.

1 days ago Retweeten Antwoorden