Blijf op de hoogte van de voortgang!

 

Home Nieuwsarchief

Eerste bijeenkomst klankbordgroep 2012


27-03-2012

Op donderdag 12 januari kwam de klankbordgroep bijeen voor de eerste bijeenkomst in 2012. Op de agenda stonden onder meer de stand van zaken rond de wegwerkzaamheden, de uitkomsten van de studie naar de kruising met de Westerstraat en een presentatie van de ‘Landschappelijke inpassing N366’.

 

In Veendam gaf de provincie allereerst een stand van zaken rond het werk aan de weg. Er staan nog dertien projecten op stapel. De eerstvolgende zijn het werk bij Pekela en groot onderhoud en wegverbreding aan de weg tussen de N391 en de Duitse grens. Daarover kunt u elders in deze nieuwsbrief meer lezen, net als over de kruising N366-Westerstraat.

 

Verder kreeg de klankbordgroep meer inzicht in de plannen die er zijn om het landschap langs de N366 af te stemmen met de nieuwe weginrichting. De provincie werkt hiervoor aan het plan ‘Landschappelijke inpassing N366’. Hierin wordt een voorstel gedaan voor de beplanting langs de weg, waarbij rekening wordt gehouden met de verkeersveiligheid en het karakter van het landschap waar de N366 door loopt. Door de verbreding van de N366 is Het definitieve plan wordt in mei van dit jaar voorgelegd aan Provinciale Staten. Dan wordt bekend hoe het landschap langs de N366 eruit zal komen te zien.
 

← terug

N366 Veilig op twitter

Bianca Drenth
@N366_Veilig @stadskanaal_nl Ik nodig je uit om even een paar uurtjes hier te komen zitten. Kan je zelf even geniet… https://t.co/o18vdwyLOy

12 hours ago Retweeten Antwoorden

Ronny
@N366_Veilig @zwarejongen Ik zie het wel goedkomen. @zwarejongen ziet het duister in. Kop op straks is de maand weer voorbij.

1 days ago Retweeten Antwoorden